top of page

Hoe gaan we te werk en wat mag je verwachten ?

Je wil een excursie boeken ...

Vul het formulier voor de 'AANVRAAG TOT BOEKING' correct in.

Via de link 'boek nu' kom je bij elke excursiebeschrijving automatisch terecht bij het overeenkomende formulier. Hieronder vind je ook de rechtstreekse links naar dat formulier per excursie.

  1.

Logo Birding Nature - 7 - witte achtergrond - MR.png

  2.

Het ingevulde formulier wordt door ons zo snel mogelijk verwerkt en ten laatste na 3 dagen krijg je per mail een 'voorlopige' bevestiging van je boeking en een betalingsverzoek.

  3.

Ten laatste 14 dagen vóór de dag van de excursie moet de betaling op de rekening van BirdingNature verschenen zijn. Je bent pas officieel ingeschreven voor de excursie na deze betaling. Gebeurt dit niet tijdig dan vervalt de boeking automatisch en krijgen inschrijvingen van de reservelijst voorrang. 

  4.

Boek je de excursie binnen de 14 dagen vóór aanvang dan volg je dezelfde procedure, krijg je dadelijk de nodige documenten toegestuurd en wordt gevraagd de betaling onmiddellijk uit te voeren.

Is het 'last minute' dan neem je best telefonisch contact op.

  5.

Zodra de betaling op de rekening van BirdingNature staat, krijg je dan de definitieve boekingsbevestiging per mail toegestuurd en ben je officieel deelnemer aan de excursie.

  6.

Ten laatste 2 dagen vóór aanvang van de excursie krijg je een (herinnerings)mail met de laatste richtlijnen zoals de startlocatie (verzamelplaats voor excursie), de weerprognose (kledij), enz.

  7.

Bij excursies met voorbehoud wordt je ook ten laatste 2 dagen vooraf per mail of telefonisch op de hoogte gebracht of de excursie doorgaat of niet. De weersomstandigheden of de vogels zelf werken niet altijd even goed mee en een excursie zonder vogels heeft geen zin en is iets waar je niet voor gekozen hebt. Bij annulering met een geldteruggarantie kan je in een reply aangeven of je het betaalde bedrag volledig wenst terugbetaald te krijgen of je een voucher of een cadeaubon in de plaats wenst voor dezelfde of een andere excursie van BirdingNature of je de excursie gratis wil herboeken.   

Opmerkingen privacy - GPDR :

De persoonsgegevens die we je vragen in te vullen in het formulier 'aanvraag tot boeking' zijn noodzakelijke gegevens die we nodig hebben om je boeking correct te kunnen verwerken. Deze gegevens worden voor geen enkel ander doeleinde gebruikt en worden niet bijgehouden. Je mobielnummer hebben we nodig om in direct contact te staan bij verplaatsingen tijdens de excursie en om eventuele 'last minute' aanpassingen te doen van de startlocatie. Onze vogels zijn wilde dieren en doen niet altijd wat wij graag zouden willen of voorspellen. 

Heb je hier toch nog vragen rond, gelieve dan contact (telefonisch/mail) met ons op te nemen.

Tijdens de excursies zullen/kunnen foto's genomen worden die we later gebruiken om op deze website te plaatsen. Indien je dit niet wenst gelieve dit dan ook duidelijk aan te geven. Bij publicatie van foto's op de website zullen we je steeds toestemming vragen. 

bottom of page